NE-BU-NI-E! Platit cu 20.000.000 de euro pe an de Anzhi, Eto'o poate pleca din Rusia! Un club URIAS e gata sa il transforme in STAPANUL fotbalului:

Autor: Sport.ro
Joi 11 Aprilie 2013, 11:45

	NE-BU-NI-E! Platit cu 20.000.000 de euro pe an de Anzhi, Eto'o poate pleca din Rusia! Un club URIAS e gata sa il transforme in STAPANUL fotbalului:

O alta echipa vrea sa-i dea un salariu urias lui Eto'o.

Botafogo, echipa la care joaca si fostul superstar al lui AC Milan, Clarence Seedorf, viseaza sa-l transfere pe Samuel Eto'o, cel mai bine platit fotbalist de pe planeta, noteaza presa braziliana, prin vocea celor de la IG Esportes.

Potrivit jurnalistilor brazilieni, sefii lui Botafogo au evaluat cu atentie posibilitatea de a-l aduce pe atacantul camerunez si, chiar daca bugetul clubului nu este unul dintre cele mai mari, ar fi tentati sa il aduca.

Cel mai bine platit jucator de pe planeta, potrivit unui top facut de France Football, Samuel Eto'o incaseaza in acest moment mai mult decat Messi, Ronaldo sau David Beckham, iar un eventual transfer l-ar mentine pe aceeasi pozitie.

20.000.000 de euro este salariul fostului star de la Barcelona si Inter, salariu pe care rusii de la Anzhi sunt dispusi sa il plateasca pentru inca cel putin doua sezoane, mai ales ca jucatorul trece printr-o forma extrem de buna, in ciuda varstei sale (32 de ani).

Eto'o a reusit in acest an sa marcheze 16 goluri in 34 de aparitii, in toate competitiile, la Anzhi si este golgeterul echipei.

Marcel Vela: „Se instituie carantină totală în Suceava și 8 comune din zonă”
BRAT