Mircea Lucescu, la un pas de o super LOVITURA! Sahtiorul il putea inlocui pe Fernandinho cu un STAR al nationalei Braziliei! Ce suma imensa a oferit:

Mircea Lucescu Brazilia Corinthians Paulinho Sahtior Donetk Transfer Market
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2013, 10:59
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2013, 10:57

► Fight Cluj, joi 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!
► Ghita Zgarie Nori, duminica 3:00 live si exclusiv Voyo.ro, premiera Sport.ro: duminica 11:00

Sahtiorul lui Mircea Lucescu a vandut in ultimul an fotbalisti de peste 80 de milioane de euro si este foarte aproape sa faca inca o mutare de top - armeanul Henrik Mkhtarian la Liverpool, in schimbul a 25 de milioane de euro.

Cu peste 100 de milioane in conturi, in cazul in care s-ar perfecta si mutarea lui Mkhtarian, Lucescu este acum nevoit sa caute inlocuitori de top pentru vedetele care au plecat, totul pentru a putea face din nou o figura frumoasa in Champions League, acolo unde anul trecut au reusit sa elimine Chelsea inca din faza grupelor.

Potrivit presei de la Donetsk, o prima surpriza pregatita de Lucescu, asta dupa ce a reusit sa aduca doi pusti minune - Wellington Nem si Fernando, putea fi internationalul brazilian Paulinho, jucator legitimat la Corinthians.

Considerat noul star al nationalei Carioca, dupa ce a reusit sa le ia fata mult mai cunoscutilor Kaka, Ramires sau Sandro, jucatori nevonvocati la Cupa Confederatiilor, Paulinho a fost la un pas de Sahtior, dupa ce Il Luce ar fi oferit circa 20 de milioane celor de la Corinthians.

Potrivit presedintelui Sergey Palkin insa, negocierile au stagnat din pricina precontractului pe care Paulinho l-a semnat cu Inter Milano si pe care nu il poate incalca.

Paulinho a mai fost urmarit in aceasta vara si de AS Roma si Tottenham, insa sefii celor doua echipe ar putea renunta si ei la transfer din cauza actului semnat de internationalul brazilian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!