fc barcelona Dani Alves Jack Wilshere Transfer Market

EL poate fi inlocuitorul lui Xavi si Iniesta! Un extraterestru ii transmite lui Rosell: "E un jucator mare! Daca as fi patronul Barcei, l-as lua!"

Fundasul brazilian al celor de la Barcelona, Dani Alves, stie care e jucatorul care le poate lua locul lui Xavi si Iniesta in linia mediana a Barcei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2013, 15:27
Data actualizarii: Marti 19 Februarie 2013, 15:26

Dani Alves e convins ca mostenitorul tronului detinut de Xavi si Iniesta este Jack Wilshere de la Arsenal. Barca i-a transferat in ultimii ani pe Cesc Fabregas si Alex Song de la Arsenal iar Wilshere ar putea fi urmatorul care sa faca acest drum.

"Este un jucator grozav pe care l-am intalnit cand am jucat impotriva lui Arsenal si fara indoiala poate sa ajunga la nivelul jucatorilor pe care ii avem la Barca precum Xavi si Iniesta" le-a spus Dani Alves celor de la Daily Telegraph.

"Are multa calitate si o personalitate grozava. Daca as avea ocazia sa aleg, el este un jucator pe care l-as aduce la Barcelona" a mai spus Dani Alves. Marea problema pe care o intampina acest transfer este ca Wilshere a semnat in decembrie un nou contract cu Arsenal pana in 2018!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!