Jack Wilshere Aarhus arsenal londra Anglia

Anul trecut alerga singur prin parcuri, acum și-a găsit echipă. În ce campionat a ajuns fostul star englez care valora 33 milioane de euro în 2013

Fostul jucător de la Arsenal Londra a avut puterea să depășească obstacolele ivite în carieră.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 10:20
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 10:51

Jack Wilshere, fost internațional englez cu 34 de partide și două goluri pentru selecționata The Three Lions, și-a găsit, în sfârșit, echipă. 

Jack Wilshere nu a lăsat garda jos

În vârstă de 30 de ani, mijlocașul de 1,72 m format de Arsenal a evoluat ultima dată în 2021 pentru Bournenouth, iar în ultimele opt luni a fost liber de contract. S-a antrenat cu Arsenal, echipă pentru care a activat nouă ani, însă anul trecut ajunsese într-un moment de cumpănă. 

Ieri, presa britanică a anunțat că fotbalistul care valora 33 milioane de euro în urmă cu nouă ani s-a înțeles cu formația daneză Aarhus, unde va purta tricoul cu numărul 10. 

Aarhus ocupă locul 7 din 12 echipe, după 18 etape desfășurate din campionatul Danemarcei. 

Jack Wilshere, care în prezent valorează conform site-ului Transfermarkt 2 milioane de euro, ar fi fost convins să semneze cu Aarhus, de directorul sportiv al danezilor, Stig Inge Bjornbye, fost internațional norvegian și jucător important în Premier League, la Liverpool și Blackburn Rovers. 

"Sunt într-un punct al carierei în care aveam nevoie să-mi dau un restart. Le mulțumesc celor de la Aarhus pentru șansa pe care mi-au oferit-o", a declarat Jack Wilshere. 

Potrivit Daily Mail, după ce jucat în mai ultimul meci pentru Bournemouth, Wilshere a fost văzut pe străzile din Londra antrenându-se singur, prin parcuri, înainte să fie primit la antrenamentele lui Arsenal pentru a-și recăpăta tonusul fizic. 

Cariera lui Wilshere a fost măcinată de nenumărate accidentări, care i-au blocat progresul firesc în fotbal. În carieră, Jack Wilshere a mai jucat la Bolton și West Ham United.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!