Barcelona Barca Manchester United thiago alcantara Transfer Market

Cum pierde Barcelona o AVERE: catalanii sunt nevoiti sa vanda un jucator de 90.000.000 de euro pentru doar 20! Lovitura care ii lasa INTERZISI pe fani:

►SHOW TOTAL sub panou! Wizz Air Sport Arena Streetball IN DIRECT la Sport.ro, sambata 21:15 si duminica 20:30!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2013, 16:55
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2013, 16:59

Barcelona are doar 10 zile la dispozitie sa evite o lovitura de amploare, lovitura ce poate fi de departe considerata cea mai grea din mandalul lui Sandro Rosell.

Potrivit presei spaniole, dar si a mai multor surse din fotbalul englez, Manchester United este pe cale sa il 'fure' pe pustiul Thiago Alcantara, fotbalist cu o clauza de reziliere de 90 de milioane de euro, pentru o suma de aproape 5 ori mai mica - 18 milioane de euro.

Desi nu au inceput negocierile pana in acest moment, sefii clubului englez sunt absolut siguri ca il vor lua pe tanarul international spaniol, acestia avand avantajul unei clauze contractuale pe care acesta le-a impus-o celor de la Barca, atunci cand a semnat prelungirea.

Conform noului contract semnat de Thiago, in perioada cuprinsa intre finalul sezonului si 1 august,  clauza de 90 de milioane de euro se transforma intr-o clauza de doar 18 milioane, daca fotbalistul nu este utilizat in cel putin 60% dintre meciurile echipei.

Ghinionul catalanilor face ca fotbalistul sa fi bifat, in acest sezon, 34 de aparitii din 58 posibile, adica 58.6%, cu doar 1.4 procente mai putin decat limita impusa prin contract, ceea ce face ca aceasta clauza sa intre in vigoare.

In aceste conditii, Thiago poate fi cumparat de orice club pentru suma de 18 milioane de euro, iar englezii speculeaza pe seama faptului ca impresarii acestuia ar fi avut deja mai multe discutii cu sefii lui Manchester.

Un alt indiciu a fost oferit de spaniolul David De Gea, cel care la ultimul meci al nationalei 'mici' a scris, langa autograful dat pe o minge, "Thiago, ne vedem la Manchester".

Modifică setările cookies