Cel mai CIUDAT transfer din aceasta vara! Real a acceptat sa-l vanda la Man United, federatia a anuntat transferul, totul a picat in ultima clipa! Ce s-a intamplat:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 12:51

	Cel mai CIUDAT transfer din aceasta vara! Real a acceptat sa-l vanda la Man United, federatia a anuntat transferul, totul a picat in ultima clipa! Ce s-a intamplat:

►Mai vrem un HAGI! Academia Hagi - Galata, azi 18:30 | Academia Hagi - Partizan, joi 16:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Manchester United a incercat sa dea o tripla-lovitura in ultima zi de marcato - din cei 3 jucatori doriti de David Moyes, pana la urma nu a reusit sa-l ia decat pe Marouane Fellaini cu 27,5 milioane de lire. Iar fanii nu au cum sa fie fericit nici cu acest transfer, mai ales ca acesta putea sa fie cumparat la inceputul lui august cu 23,5 milioane de lire!

Pe langa transferul ratat al lui Herrera de la Bilbao, United a fost foarte aproape sa-l ia imprumut timp de un an pe Fabio Coentrao de la Real Madrid. Mutarea parea sa fi fost finalizata in momentul in care s-a incheiat perioada de transferuri, urmand sa mai fie facut doar anuntul oficial. Culmea, a fost facut de federatia spaniola de fotbal, acestia stergand ulterior comunicatul!

Varianta de rezerva a lui David Moyes dupa ce Everton a refuzat sa-l cedeze pe Leighton Baines, Coentrao va ramane la Real Madrid. Asta pentru ca acestia erau siguri ca il vor aduce in locul lui pe Guilherme Siquira de la Granada. Numai ca acesta a ajuns imprumut la Benfica! Astfel, cei de la Real Madrid au oprit in ultima clipa imprumutul lui Coentrao la United iar David Moyes ramane cu o singura solutie pentru postul de fundas stanga, Patrice Evra.

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT