Real Madrid a mai dat o LOVITURA dupa Bale! Calculele care arata ca galezul a venit aproape GRATIS! Cifrele nebune:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 12:37

	Real Madrid a mai dat o LOVITURA dupa Bale! Calculele care arata ca galezul a venit aproape GRATIS! Cifrele nebune:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Real a facut al doilea cel mai scump transfer din istorie prin aducerea lui Gareth Bale. Venirea sa, cat si plecarea lui Kaka au fost cele mai importante miscari de trupe la Real.

Suma, uriasa, a facut ca multi dintre oamenii de fotbal sa se intrebe ce are asa special Bale de a costat atat de mult.

Raspunsul a venit imediat: el deschide piata britanica pentru Real, o piata pe care nu a mai activat asa cum trebuie de cand in echipa de pe Bernabeu juca Beckahm, un adevarat produs de marketing, poate cel mai mare din istorie.

Adica vor vinde enorm in acea zona, dar isi vor putea promova enorm imaginea, cat si pe cea a jucatorului si pe pietele din Asia. E drept, acolo e ceva de recuperat, mai ales dupa plecarea lui Kaka, unul dintre preferatii fanilor asiatici.

Mai departe, calculele expertilor financiari si de marketing de la Real arata ca numai anul acesta se vor vinde peste 40.000 de tricouri cu numele lui Bale - adica o suma care poate ajunge la 3,5 milioane de euro. Adica jumatate din salariul sau, de 7 milioane, fara bonusuri, scrie presa din Spania.

Daca ne gandim si la contractele de publicitate, cat si la alte insemne care contin numele galezului, suma transferului - 91 de milioane de euro - va fi amortizata destul de repede.

Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, a fost prinsă de poliţişti în Italia
BRAT