Mutare neasteptata la Madrid! Toata lumea era concentrata la Ozil cand Real a facut un anunt soc: "I-am reziliat contractul!" Comunicatul oficial al celor de la Real:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 11:14

	Mutare neasteptata la Madrid! Toata lumea era concentrata la Ozil cand Real a facut un anunt soc: "I-am reziliat contractul!" Comunicatul oficial al celor de la Real:

►Mai vrem un HAGI! Academia Hagi - Galata, azi 18:30 | Academia Hagi - Partizan, joi 16:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Zi extrem de agitata la Madrid! Pe langa prezentarea lui Gareth Bale si vanzarea lui Mesut Ozil la Arsenal, vice-campioana Spaniei a mai facut o schimbare in lot. Real Madrid a anuntat in ultima zi de mercato ca a renuntat la serviciile lui Adan, portarul de 26 de ani devenind liber de contract! El poate semna acum cu orice echipa chiar daca s-a terminat perioada de transferuri.

Adan era un produs al academiei celor de la Real si a debutat la prima echipa in decembrie 2010 intr-o victorie cu 4-0 in fata celor de la Auxerre in Champions League. Adan nu a reusit insa sa se impuna in fata lui Iker Casillas in prima echipa, fiind titular in doar cateva meciuri sezonul trecut sub comanda lui Jose Mourinho.

"Real Madrid CF si Antonio Adan au incheiat contractul care il lega pe jucator de club. Real Madrid doreste sa-i multumeasca pentru profesionalism si pentru iubirea pentru acest club si ii dorim tot binele in viitor" a sunat comunicatul oficial

Adan a jucat in 18 partide la Real in perioada in care a fost sub contract cu vice-campioana Spaniei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vacanță de coșmar pentru zeci de români în Grecia, după ce un turist a fost anunțat că are Covid. Ce le-au cerut grecii
BRAT