Balotelli, OUT de la City! Mancini i-a gasit inlocuitorul PERFECT! Nu ii mai vrea pe Falcao si Cavani si da 60.000.000 de euro pentru un atacant GENIAL!

Autor: Sport.ro
Joi 15 Noiembrie 2012, 10:14

	Balotelli, OUT de la City! Mancini i-a gasit inlocuitorul PERFECT! Nu ii mai vrea pe Falcao si Cavani si da 60.000.000 de euro pentru un atacant GENIAL!

 

► Nimeni pe strazi: 6 ore de FOTBAL TOTAL! Sambata, in direct la Sport.ro si Voyo.ro:
14:00 Dinamo Moscova – Zenit, 20:00 Steaua Rosie – Partizan si 20:45 Ajax – Venlo – exclusiv Voyo.ro

 

Mario Balotelli nu va mai ramane la Manchester City - lasat in afara lotului la meciul cu Tottenham, italianul va fi vandut! Mancini i-a gasit inlocuitor

 

Presa din Anglia scrie astazi despre interesul lui Manchester City pentru atacantul lui Liverpool, Luis Suarez! Uruguayanul are un sezon formidabil, reusind 11 goluri in 16 meciuri. Pentru a-l aduce pe Suarez, Mancini se gandeste sa renunte la Mario Balotelli - antrenorul italian de la City se pare ca si-a pierdut rabdarea cu Super-Mario.

Suma de transfer ar urma sa fie una enorma - Suarez a semnat recent un nou contract pana in 2016, el incasand 120.000 de lire pe saptamana - astfel, Liverpool ar urma sa ceara cel putin 50 de milioane de lire, aceeasi suma platita de Chelsea pentru Fernando Torres.

"Luis a avut sansa sa plece in vara. Probabil ca nu exista o scuza mai buna pentru el sa plece avand in vedere ca venea un nou manager. Am vorbit insa mult cu el si e hotarat sa ramana aici" spunea Brendan Rodgers, managerul lui Liverpool, saptamana trecuta.

Suarez a incercat sa-i linisteasca pe fanii lui Liverpool cu un mesaj pe Twitter: "Sunt aici sa-i fac pe suporteri fericiti. I'm Liverpool" a scris Suarez.

Luis Suarez a inscris un gol si a pasat la celelalte 2 reusite ale Uruguay-ului in victoria cu 3-1 in fata Poloniei.

In cazul in care nu reusesc sa-l aduca pe Suarez, cei de la City se vor reorienta catre Edinson Cavani. Acest lucru a fost confirmat de Angelo Gregucci, asistenul lui Roberto Mancini: "Nu e nevoie sa-l mai urmaresti pe Cavani, cifrele vorbesc de la sine. Este un jucator de top si toate cluburile mari din Europa il urmaresc, asta desi am impresia ca e foarte atasat de Napoli. Va incerca City sa-l transfer? Nu numai City, ci toate cluburile mari. In orice caz, decizia va fi, ca de obicei, a jucatorului" a spus acesta petnru radio Crc

 

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT