"Acum sau niciodata!" Barcelona i-a dat ultimatum jucatorului pe care Tito il vrea NEPARAT! Ce masura urgenta a luat fotbalistul:

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iulie 2013, 12:26

	"Acum sau niciodata!" Barcelona i-a dat ultimatum jucatorului pe care Tito il vrea NEPARAT! Ce masura urgenta a luat fotbalistul:

►Meciul decisiv pentru calificare, VARDAR-STEAUA, se vede IN DIRECT la ProTV, marti, 23 iulie

Thiago Silva, fotbalistul dorit neaparat de Barcelona, si-a intrerupt vacanta din Brazilia pentru a negocia fata in fata cu seicii lui PSG o despartire de club - anunta Sport Catalunya.

Potrivit jurnalistilor iberici, Silva a decis, in urma unui ultimatum dat de Barca, sa isi intrerupa vacanta si sa mearga personal pentru a discuta cu Laurent Blanc si ceilalti oficiali ai clubului, manifestandu-si dorinta expresa de a fi lasat sa plece.

Lasat intr-o vacanta prelungita dupa Cupa Confederatiilor, fundasul de 28 de ani ar fi trebuit sa revina abia pe 22 iulie, insa a pus capat vacantei si s-a urcat in primul avion.

Principala dorinta a lui Thiago este ca PSG sa accepte oferta de 32 de milioane a Barcei, care este cu 10 milioane de euro mai mica decat pretul platit de francezi in urma cu un an.

Thiago se pare ca a fost convins nu numai de oferta financiara a Barcei, egala cu cea de la PSG, dar si de insistentele lui Neymar si Dani Alves, care il vor neaparat in echipa.

Un alt motiv pentru care brazilianul ar vrea sa plece este legat de faptul ca Leonardo si Carlo Ancelotti au parasit si ei clubul, iar fotbalistul nu mai vede in PSG o forta, in ciuda milioanelor cheltuite.

Pentru moment, internationalul "carioca" are o intelegere verbala cu Barca, insa ramane de vazut daca PSG va accepta oferta primita.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT