RAZBOI impotriva Rapidului! Viitorul lui Hagi, Ceahlaul si U Cluj, masura neasteptata luata in aceasta dimineata! Ce au decis:

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iulie 2013, 11:10

	RAZBOI impotriva Rapidului! Viitorul lui Hagi, Ceahlaul si U Cluj, masura neasteptata luata in aceasta dimineata! Ce au decis:

►Meciul decisiv pentru calificare, VARDAR-STEAUA, se vede IN DIRECT la ProTV, marti, 23 iulie

Rapidul si-a castigat dreptul de a ramane in Liga 1, pentru a doua oara ar spune unii, insa poate avea parte de surprize mari de tot. La nici o zi dupa ce oficialii Concordiei au anuntat ca vor ramane in prima liga, in ciuda esecului de pe teren, rapidistii primesc inca o veste grea - pot ramane fara 1 milion de euro din banii de televizare.

Totul a plecat de la o initiativa a lui Gica Hagi, Gheorghe Stefan si Ioan Marginean, sefii cluburilor Viitorul Constanta, Ceahlaul si U Cluj, care au facut astazi un memoriu la LPF pentru ca Rapidul sa fie tratata ca o nou-promovata si nu ca ocupanta locului 8.

Astfel, desi Rapidul ar trebui sa primeasca aproximativ 2 milioane de euro pentru locul obtinut in campionat, in urma memoriului, daca va fi acceptat de Comisii, clubul giulestean ar urma sa incaseze cu 1 milion de euro mai putin, noteaza Digisport.

"Nu e logic si nu e normal ca Rapidul sa primeasca doua milioane de euro din drepturile TV. Ei ar trebui sa aiba statut de nou-promovata. Nici echipele care au terminat in fata Rapidului sezonul trecut nu sunt de acord cu acest lucru. Nu eu sunt initiatorul acestui demers, alte cluburi au avut aceasta initiativa", a spus si Ioan Horoba, presedintele celor de la Gaz Metan Medias, potrivit Digisport.

Coronavirus România, 10 iulie. Bilanțul orei 13:00: 592 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT