Tragedie INIMAGINABILA la un meci de box: 18 oameni au decedat si 47 au fost grav raniti, totul din cauza ARBITRIILOR! Ce s-a intamplat:

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iulie 2013, 10:27

	Tragedie INIMAGINABILA la un meci de box: 18 oameni au decedat si 47 au fost grav raniti, totul din cauza ARBITRIILOR! Ce s-a intamplat:

►Meciul decisiv pentru calificare, VARDAR-STEAUA, se vede IN DIRECT la ProTV, marti, 23 iulie

Un meci de box profesionist s-a terminat ca un adevarat carnagiu, totul din cauza unei decizii controversate luate de cei trei arbitrii.

Meciul dintre Alfius Rumroken si Yulianus Pigome, disputat in Indonezia, s-a terminat rau de tot dupa ce arbitrii au luat hotararea, in ciuda victoriei categorice a lui Pigome, sa-l declare invingator pe Rumroken. In acel moment, spectatorii si-au iesit din minti si au vrut sa-i atace pe acestia, aruncand cu tot ce le-a picat in mana, de la sticle, pana la scaune sau alte obiecte metalice.

In incaierarea iscata, 11 femei si 7 barbati au fost pur si simplu calcati in picioare, in timp ce incercau sa paraseasca sala.

Alte 47 de persoane au fost ranite si au fost transportate de urgenta la spital.

Politia indoneziana a intervenit in cele din urma si a calmat spiritele, iar acum efectueaza cercetarile. Se pare ca sala in care s-a disputat meciul de box era supraincarcata, numarul de spectatori prezenti depasind cu mult limita impusa.

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT