A semnat PRINCIPELE! Dupa 25 de ani petrecuti la Juventus, Marchisio are o noua echipa! Cu cine a semnat mijlocasul italian
Marti 04 Septembrie 2018, 09:53

A semnat PRINCIPELE! Dupa 25 de ani petrecuti la Juventus, Marchisio are o noua echipa! Cu cine a semnat mijlocasul italian

Dupa 25 de ani petrecuti la Juventus Torino, cu unul singur de pauza, in care a fost imprumutat la Empoli, Claudio Marchisio a semnat cu o noua echipa.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Claudio Marchisio, ajuns la 32 de ani, a semnat cu Zenit Sankt Petersburg, fiind la prima sa aventura in afara Italiei din intreaga cariera!

Marchisio a imbracat tricoul lui Juventus pentru prima data la varsta de 7 ani si a fost jucatorul echipei torineze pana in aceasta vara, cu un singur sezon de pauza, in care a fost imprumutat la Empoli (2007/08).

Poreclit Principele, Marchisio a jucat peste 300 de meciuri la Juventus, avand si 55 de selectii in nationala Italiei.

Internationalul italian a primit numarul 10 la Zenit.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"