Ce lovitura a incercat Dinamo! "Cainii" au negociat aducerea unui fundas din Serie A si s-au inteles asupra banilor! Motivul pentru care mutarea a picat

Ce lovitura a incercat Dinamo! "Cainii" au negociat aducerea unui fundas din Serie A si s-au inteles asupra banilor! Motivul pentru care mutarea a picat

Dinamo a fost aproape sa isi aduca un fundas cu experienta in Serie A.

Dinamo a negociat transferul fundasului stanga uruguayan Maximiliano Olivera, in varsta de 26 de ani, de la Fiorentina. Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca formatia din Stefan cel Mare a ajuns chiar la o intelegere cu fotbalistul aflat in proprietatea fostei echipe a lui Adrian Mutu, dar in cele din urma mutarea a picat.

"Echipa lui Florin Bratu reusise la un moment dat, in cursul serii, sa se inteleaga cu fundasul stanga Maximiliano Olivera, 26 de ani, jucator aflat in proprietatea ocupantei locului 3 din Serie A, Fiorentina", noteaza sursa citata.

Potrivit informatiilor prezentate de cotidianul Gazeta Sporturilor, mutarea a picat din cauza faptului ca Dinamo, presata de timp, nu a mai vrut sa astepte ca fundasul sa isi lamureasca problemele cu italienii. El are de incasat cateva salarii restante si nu a vrut sa plece fara sa le primeasca.

2.5 milioane de euro a platit Fiorentina in vara lui 2017 pentru a-l achizitiona definitiv pe Olivera de la Penarol Montevideo, dupa ce il mai avusese un an sub forma de imprumut.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies