200.000.000 de euro buget de transferuri si 25 de milioane salariu! Un MILIARDAR vrea sa dea lovitura in fotbal! Oferta pe care un antrenor mare n-o poate refuza:

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 20:08

	200.000.000 de euro buget de transferuri si 25 de milioane salariu! Un MILIARDAR vrea sa dea lovitura in fotbal! Oferta pe care un antrenor mare n-o poate refuza:

O noua echipa o poate lua pe urmele celor de la Manchester City si Paris Saint-Germain.

Englezii de la Mirror anunta astazi ca Roberto Mancini a primit o noua oferta colosala de la AS Monaco! Clubul francez a incercat sa-l aduca si vara trecuta insa atunci Mancini a ales sa semneze un nou contract cu Manchester City, echipa cu care tocmai castigase titlul in Anglia.

Acum, dupa un sezon sub asteptari, Roberto Mancini ar putea sa fie tentat sa o paraseasca pe City. Mai ales ca oferta facuta de Dmitry Rybolovlev este una uluitoare! Omul care a ocupat locul 97 in ultimul top facut de Forbes al celor mai bogati oameni din lume ii ofera un buget de transferuri de 200 de milioane de euro! Mancini s-ar umple si el de bani - contract pe 3 ani in valoare de 25 de milioane de euro.

Pe langa rezultatele mai degraba slabe, Mancini este nemultumit si de influenta din ce in ce mai mare pe care o au Txiki Begiristain si Ferran Soriano.

Sub comanda lui Claudio Ranieri, instalat vara trecuta la carma echipei, AS Monaco a ajuns pe primul loc in Liga a 2-a din Franta si are sanse mari sa promoveze la finalul acestui sezon - in cursa pentru promovare este si Angers, echipa golgeterului din cea de-a doua divizie franceza, Claudiu Keseru.

Englezii scriu ca un alt candidat la acest post este Laurent Blanc, fostul selectioner al Frantei

HARTA incidenței cazurilor de Covid-19. Ce orașe din România au trecut la scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies