"Zilele politetei britanice s-au dus". Fanii tenisului, dezgustati de tipatul din meciul lui Halep

Wimbledon Johanna Konta Simona Halep Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iulie 2017, 11:05
Data actualizarii: Joi 13 Iulie 2017, 11:24

Politetea britanicilor a disparut in meciul dintre Halep si Konta. Publicul a fost numit 'nepoliticos' si 'dizgratios'. Mesajele negative la adresa britanicilor nu au incetat sa apara pe social media.

Considerat un turneu cu public de calitate, Wimbledonul a dezamagit prin audienta lipsita de respect de la sfertul de finala dintre Halep si Konta. O femeie din public a tipat pe serviciul lui Konta, la ceea ce urma sa devina ultimul punct al meciului.

Reactiile de pe social media au aparut la scurt timp dupa ce meciul s-a incheiat. Fanii tenisului s-au declarat dezgustati de stilul de film horror al meciului, titreaza Daily Mail.

Twitter s-a umplut de comentarii negative la adresa publicului, iar unul dintre fani a spus ca meciul a fost distrus din cauza acelui tipat si i-a numit pe englezi "cel mai rau public dintotdeauna". "Politetea britanicilor nu mai exista de mult", a fost alt comentariu. Un fan i-a numit "comedieni si idioti".

La conferinta de presa, Simona Halep si-a exprimat nemultumirea si a spus ca a crezut ca punctul se va rejuca. "Cred ca este normal ca punctul sa se repete cand cineva tipa", a declarat romanca.  

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!