GALERIE FOTO „Cea mai sexy jucătoare de tenis din istorie!” Cum a ajuns Camila Giorgi iubită și urâtă, simultan, de fanii tenisului italian

Camila Giorgi sexy Camila Giorgi Italia Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 17:15
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 17:18

Camila Giorgi a primit reacții puternice la imaginea care a tulburat liniștea urmăritorilor săi pe Instagram. 

Sezonul 2022 al circuitului de elită al tenisului feminin s-a încheiat pentru majoritatea jucătoarelor din topul primelor o sută de jucătoare din lume, inclusiv pentru italianca Giorgi Camila, care la 30 de ani va încheia anul în zona locului 67 WTA. 

„Întoarce-te pe teren, pentru că fără tine facem doar impresii de rahat în Cupa Billie Jean King,” a comentat un fan pe Instagram, replicând la o imagine în care Camila Giorgi s-a lăsat pozată în lenjerie intimă sexy. În aprilie 2021, Italia a învins România în Cupa Billie Jean King cu lotul cu care s-a prezentat la turneul final al Cupei Billie Jean King, unde echipa Italiei nu a câștigat niciun meci. 

Camila Giorgi, apariție extrem de provocatoare pe Instagram

„Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din istorie,” a punctat un alt utilizator al platformei, care a strâns zeci de aprecieri pentru această remarcă lăsată sub ochii Camilei Giorgi. 

Italia nu a câștigat niciun meci la turneul final al Cupei Billie Jean King 2022. Reprezentativa Peninsulei Italice a fost învinsă fără drept de apel în grupe, de către Canada și Elveția, scor 3-0 la meciuri. Pentru echipa italiană au evoluat Martina Trevisan - semifinalistă a turneului de la Roland Garros -, Elisabetta Cocciaretto, Jasmine Paolini, Lucia Bronzetti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!