Eugenie Bouchard Tenis Tenis

GALERIE FOTO „Baby boy!” Rebela Eugenie Bouchard s-a afișat cu noul iubit! Se iubește cu băiatul unui fost model de top 

Eugenie Bouchard (29 ani) o duce bine pe plan personal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 18:26
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 18:27

În 2023, Bouchard a jucat 20 de meciuri oficiale de tenis, din care a câștigat 10. Cu toate astea, pe plan personal tenismena canadiană o duce extrem de bine, după ce și-a găsit o nouă iubire. 

Recent, sportiva a publicat pe contul de Instagram o fotografie alături de noul său iubit, confirmând astfel relația cu Jack Brinkley-Cook. În fotografia postată, Bouchard apare pupându-l pe obraz pe acesta, însă într-un clip îl și sărută. Deși încearcă să stea departe de viața publică, Jack este fiul lui Christie Brinkley, renumit model din SUA, care a fost pe val în anii '70. 

Eugenie Bouchard a strâns peste 45.000 de aprecieri la fotografia în care apare alături de noul iubit. 

Eugenie Bouchard s-a înscris în circuitul de Pickleball

Tenismena din Montreal s-a înscris în circuitul de Pickleball, contribuind semnificativ la accelerarea popularității sportului care a atras tot mai multă atenție, în ultimul an, predominant în SUA și în Canada. 

Peste 83,000 de urmăritori are contul oficial al PPA, circuitul de Pickleball, unde au activat inclusiv Jack Sock și Noah Rubin, foști tenismeni implicați în turneele de mare șlem. 

Pickleball, o versiune mai facilă a padelului 

Pickleball este sportul cu cea mai mare viteză de creștere în SUA. Este o combinație între tenis, tenis de masă și badminton, desfășurat pe un teren de badminton, cu un fileu mai scurt cu aproximativ zece centimetri, în raport cu fileul folosit în tenisul de câmp.

Racheta este de o mărime mai mare decât o paletă de tenis de masă, iar sportul poate fi jucat atât la simplu, cât și la dublu. Printre motivele pentru care acest sport a crescut se numără impactul redus asupra corpului, ușurința cu care se poate învăța, dar și viteza care menține această disciplină sportivă la un nivel distractiv înalt.

Eugenie Bouchard o ironizează pe Simona Halep, în urma verdictului ITIA

După ce a fost publicat verdictul din cazul Simonei Halep, Eugenie Bouchard a făcut o aluzie pe rețelele social medie cu privire la suspendarea româncei: "Mi s-a spus să nu postez astăzi".

Eugenie Bouchard a mai ironizat și în trecut un caz de dopaj cu un tweet criptic. Canadianca a scris pe Twitter un mesaj după ce a învins-o pe Dayana Yastemska, în runda inaugurala a turneului WTA 1000 de la Madrid, pe care l-a șters, ulterior.

Simona Halep a învins-o de două ori în ultimii cinci ani pe Eugenie Bouchard. Mai întâi, în 2018 la Australian Open (6-2 / 6-2), iar ulterior la Dubai în 2019 (7-6 / 6-4)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!