Tenis

Work hard, play hard! Simona Halep a lansat pe Instagram colecția momentului: imaginile care arată cât de bine s-a distrat alături de Toni Iuruc 

Simona Halep a publicat o galerie foto spectaculoasă care arată ce bine s-a distrat cu Toni Iuruc la petrecerea organizată după cununie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 11:55
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 12:00

Entuziasmul Simonei Halep se citește nu doar din toate imaginile publicate de la cununia civilă, ci și din activitatea jucătoarei de tenis pe rețelele sociale.

De obicei o prezență discretă pe Instagram, Simona Halep a postat de 5 ori în ultimele 24 de ore, marcând momentul special al cununiei civile. 

  • Work hard, play hard! Simona Halep a lansat pe Instagram colecția momentului: imaginile care arată cât de bine s-a distrat alături de Toni Iuruc

Simona Halep, record de aprecieri pe Instagram cu galeria foto de la cununia civilă


Întâi, Simona Halep a publicat un citat din Mark Twain, prin care transmite o perspectivă luminoasă asupra vieții: „Dă șansa fiecărei zile să fie  cea mai frumoasă din viața ta,” după care a postat o serie de videoclipuri în care arată că s-a bucurat atât dansând alături de Toni Iuruc, cât și ascultându-i pe Dan Bittman și Loredana Groza, invitați să cânte la petrecerea lor. 

În dimineața zilei care succede ziua căsătoriei cu Toni Iuruc, Simona Halep a lansat o colecție de imagini superbe, care îi surprinde pe cei doi îndrăgostiți în ținute spectaculoase, în locul în care au decis să-și unească destinele pentru totdeauna. 

Galeria foto a strâns peste 10,000 de aprecieri în mai puțin de 7 minute de la momentul publicării și va fi, cu siguranță, una dintre cele mai în vogă ale Instagram România pentru următoarele 24 de ore. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies