GALERIE FOTO Simona Halep a ales două ținute spectaculoase la cununia civilă. Cât au costat rochiile cu care a impresionat 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, în cadrul unui eveniment spectaculos care s-a desfășurat la Mamaia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 10:06
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 10:19

Jucătoarea de tenis a spus "DA", iar în ziua cea mare a ales să iasă evidență prin rafinamet și stil, așa cum a făcut de nenumărate ori de-a lungul timpului.

Petrecerea organizată după eveniment s-a desfășurat în Clubul Fratelli din Mamaia, unde Simona Halep și Toni Iuruc au trecut prin momentul emoționant al dansului mirilor. 

Dan Bittman și Loredana Groza au cântat la petrecerea Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, iar piesa pe care cei doi au dansat a fost „Dragostea mea,” piesă consacrată a trupei Holograf. 

Jucătoarea de tenis a ales două ținute deosebite pentru acest eveniment. Prima a fost o creație Dior, din colecția Cruise, estimată la aproximativ 6-7000 de euro, iar cea de-a doua, de la petrecere a fost o creație Oscar de la Renta, care costă în jur de 6400 de euro. 

Nu renunță la numele Halep
 

Evenimentul a consemnat modificarea numelui Simonei Halep în Simona Halep-Iuruc. Schimbarea numelui prin refuzul de a renunța la propriul nume de familie este un obicei atipic, neconform tradiției machedonești, dar Simona Halep a luat decizia din motive de marketing.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc în 2022, la o dată care urmează să fie stabilită de cei doi logodnici. 

Modifică setările cookies