Wenger a CONFIRMAT schimbul Alexis Sanchez - Mkhitaryan cu Manchester United: "Se face in 24 de ore!" 

Alexis Sanchez Arsenal Henrikh Mkhitaryan Manchester United Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Ianuarie 2018, 12:20
Data actualizarii: Joi 18 Ianuarie 2018, 12:21

Alexis Sanchez va avea unul dintre cele mai mari salarii din lume! 

Chilianul Alexis Sanchez e asteptat la Manchester pentru vizita medicala. Atacantul a batut palma cu United pentru un salariu de 600.000 de euro brut pe saptamana, al patrulea salariu de fotbalul mondial in acest moment.

In schimbul lui Sanchez, United il va ceda pe armeanul Henrikh Mkhitaryan la Arsenal, jucator iesit din gratiile lui Mourinho in ultimele luni.

Arsene Wenger a confirmat mutarea, dar a spus ca aceasta poate si sa pice. Mkhitaryan inca nu e convins 100% sa mearga la Londra.

"Noi nu avem nicio problema. Transferul se poate face in urmatoarele 24 de ore. El are 29 de ani, urmatorul contract e foarte important pentru el. Noi i-am oferit maximul si daca ramane o sa joace chiar duminica impotriva lui Crystal Palace. E foarte probabil sa se faca, dar in orice clipa poate sa pice. Cu Bournemouth nu a jucat pentru discutiile erau foarte avansate. Acum se poate face in 24 de ore. Am inteles ca va veni Mkhitaryan la schimb. El apreciaza enorm felul in care jucam noi fotbal, iubeste acest club. Am inlocui jucator care pleaca direct, deci suntem inca in piata", a spus francezul.

Wenger nu are sperante mari in privinta celorlalte doua transferuri pe care le vizeaza la Arsenal, Malcom de la Bordeaux si Aubameyang de la Dortmund. "Mai bine nu mai vorbesc. Nu cred ca sunt sanse mari pentru aceasta iarna. E mai bine sa nu spun nimic, o sa vedem in final. Nu suntem aproape in acest moment", a incheiat antrenorul londonezilor. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!