VIDEO: Hohote de ras astazi la conferinta de presa dupa ce jucatoarele au fost intrebate de substantele interzise! Ce jucatoare din echipa FedCup a avut probleme cu comisia antidoping

Sala de la Cluj va fi in weekend gazda intalnirii dintre Romania si Germania, in FedCup.

Jucatoarele Romaniei sunt relaxate inainte de batalia cu Germania. O intrebare legata de substantele interzise in sport, subiect actual nu doar in tenis, a provocat hohote de ras in randul jucatoarelor.

Alexandra Dulgheru a recunoscut ca a avut probleme cu comisia antidoping, insa nu din cauza substantelor interzise, ci pentru ca nu si-a raportat locatia intr-una din zile.

Simona Halep: "O sa raspundem pe rand... Eu sunt la fel, iau aceleasi chestii pe care le-am tot luat. Nu iau mare lucru. Incerc sa verific tot timpul ce iau, nu cred ca sunt in pericol."

Monica Niculescu: "Da, nici eu nu mai mare lucru. Alerg pe teren intruna, dar nu iau mare lucru."

Irina Begu: "Noi avem si o echipa in spate, ei verifica, apoi verificam si noi. Suntem foarte atente. Mai ales dupa ce s-a intamplat cu Maria Sarapova si cu celelate sportive."

Alexandra Dulgheru: "Trebuie sa fim mult mai atente. Pot sa zic ca am avut cateva probleme cu ei, asa ca trebuie sa fiu si mai atenta. Bine, sa nu va ganditi ca am facut prostii. Probleme... adica noi in fiecare zi trebuie sa anuntam unde suntem timp de o ora. Deci o ora pe zi, in fiecare zi, trebuie sa spunem unde suntem. Si mi s-a intamplat o data sa uit si au venit acasa si n-am fost... sa zicem. Deci nu pot sa gresesc foarte des. Jucatoarele de top 50 sunt luate in aceasta testare, dar nu numai ele, pot lua pe oricine. Eu eram pe locul 400 cand mi s-a intamplat asta."

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării a continuat şi peste noapte la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională
BRAT
Modifică setările cookies