US OPEN 2019: DRAMA jucatorului care l-a impresionat pe Roger Federer: "Aveam doar 6 dolari in portofel!" 

US OPEN 2019: DRAMA jucatorului care l-a impresionat pe Roger Federer: "Aveam doar 6 dolari in portofel!" 

Sumit Nagal a impresionat anul acesta la US Open.

Sumit Nagal, indianul care ocupa locul 190 in clasamentul ATP, cunoscut pentru faptul ca i-a luat set lui Roger Federer in primul tur la US Open a declarat ca a trecut prin vremuri grele in acest an, declarand ca i s-a intamplat sa ramana la finele unui turneu de tenis cu numai 6 dolari in portofel.


Tenismenul in varsta de 22 de ani s-a impus in primul set al meciului cu Roger Federer, cel mai titrat jucator din toate timpurile, castigator a 20 de titluri de Grand Slam. Nagal a castigat mansa intai cu 6-4, dupa care a fost invins de elvetian 1-6, 2-6, 4-6.


Sumit Nagal: „Mai devreme in acest an, cand zburam din Canada spre Germania la finalul unui turneu, aveam doar 6 dolari in portofel.”


„Doar 6 dolari dupa tot ajutorul pe care l-am primit, deci imaginati-va cat de risipitor am fost inainte. Dar am supravietuit, lucrurile se imbunatatesc. Daca oamenii vor finanta atletii, acest lucru va ajuta sportul sa infloreasca,” a spus Sumit Nagal, care a fost ajutat financiar de Fundatia Virat Kohli pentru ca indianul sa poata continua sa joace tenis la nivel profesionist.


Virat Kohli este actualmente capitanul echipei nationale indiene de cricket. Acesta a infiintat in 2013 o fundatie prin care vrea sa ajute la dezvoltarea sustenabila a educatiei si a sportului in India. Printre beneficiarii donatiilor sale s-a aflat si Sumit Nagal, jucator care va urca pana pe locul 174 in clasamentul ATP.


Pentru calificarea pe tabloul principal la US Open, Sumit Nagal a incasat un cec in valoare de 58.000 de dolari si 10 puncte ATP. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies