Un nou RECORD stabilit de finala Simonei de la Roland Garros! A depasit toate finalele feminine din 2005 incoace

Simona Halep audienta record Roland Garros Sloane Stephens Tenis Un nou RECORD stabilit de finala Simonei de la Roland Garros! A depasit toate finalele feminine din 2005 incoace
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2018, 18:26
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2018, 18:32

Simona Halep a cucerit primul trofeu de Grand Slam al carierei, dupa ce a invins-o in finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens. 

Finala feminina din acest an de la Openul francez a strans cea mai mare audienta din 2005 incoace, potrivit informatiilor furnizate de televiziunea care a difuzat turneul la nivel european. Aproximativ 3,7 milioane de oameni au urmarit ultimul act din turneul feminin. 

Simona a invins-o pe americanca Sloane Stephens in trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-1, reusind sa cucereasca primul trofeu de Grand Slam al carierei, pe suprafata sa vaforita, zgura de la Roland Garros. 

Victoria Simonei Halep a fost elogiata in presa din strainatate, iar mesajele de felicitare pentru romanca venite din partea multor nume importante din tenisul mondial au curs inca de la finalul partidei. Serena Williams si Rafael Nadal se numara printre starurile sportului alb care au salutat victoria Simonei la Roland Garros. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!