Tenis

SUA, Cehia, Belarus sau Franta pentru Halep si fetele din nationala Romaniei! Cand aflam cu cine jucam pentru semifinale in Fed Cup

Echipa Romaniei de Fed Cup isi va afla luna aceasta adversarele din Grupa Mondiala a Fed Cup.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 17:09
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 17:13

Echipa noastra nu va fi cap de serie la tragerea la sorti a meciurilor din primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup 2019, a anuntat Federatia Internationala de Tenis (ITF).

Cehia, SUA, Belarus si Franta sunt capii de serie, celelalte patru echipe din Grupa Mondiala fiind Australia, Belgia, Germania si Romania. Tragerea la sorti va avea loc pe 24 iulie, la sediul ITF de la Londra, de la ora 12:00.

Capii de serie pentru Grupa Mondiala II vor fi Elvetia, Olanda, Slovacia si Japonia. Celelalte echipe sunt Canada, Italia, Letonia si Spania. Pe 21-22 aprilie, Romania (Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu) invingea Elvetia cu 3-1 la Cluj-Napoca, in meci de baraj pentru accederea in Grupa Mondiala.

In ierarhia Fed Cup publicata in luna aprilie, Romania se claseaza pe locul 8. Finala Fed Cup 2018 va avea loc intre echipele Cehiei si Statelor Unite, pe 10 si 11 noiembrie, la Praga.
 

Modifică setările cookies