Tenis

TURNEUL DE LA STUTTGART | Cum ajunge Simona Halep lider mondial dupa incercarea esuata de la Miami! Scenariile

Simona Halep poate ajunge din nou numarul 1 mondial.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 12:50
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 12:59

Halep a fost foarte aproape sa devina din nou numarul 1 dupa turneul de la Miami, insa a fost invinsa in semifinale de Karolina Pliskova. Sportiva romanca are din nou sansa sa ajunga pe prmul loc dupa turenul de la Stuttgart.

Anul trecut, Halep a fost eliminata in sferturi la Stuttgart, iar Naomi Osaka si Karolina Pliskova nu au participat la turneu. Naomi Osaka nu va participa la turneul de la Charleston care va avea loc saptamana asta in perioada 1-7 aprilie, iar din aceasta cauza va pierde 55 de puncte WTA ceea ce reprezinta un avantaj pentru Simona.

Simona isi poate relua pozitia de lider mondial in cazul in care ajunge in finala, iar Naomi Osaka este eliminata in primul tur. De asemenea, o conditie este aceea ca Petra Kvitova sa nu castige turneul.

Un alt scenariu ar fi acela ca Halep sa castige turneul, iar in acest caz, Osaka nu trebuie sa ajunga in finala.

Turneul de la Stuttgart va avea loc in perioada 22-28 aprilie 2019, iar pana la acel turneu, Simona va evolua in  semifinala de FED CUP dintre Romania si Franta.

"Antrenorul a decis mereu echipa si a facut-o foarte bine, ne adaptam deciziilor. Eu sunt concentrata pe ceea ce am de facut, adica sa castig punctele pentru tara. Atmosfera din lot, a fost minunata data trecuta, asa ca sper sa fie la fel si acum" a declarat Simona Halep, la revenirea in tara.

Semifinala de FED CUP va avea loc in zilele de 20 si 21 aprilie.

Top 10 WTA

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies