Sorana Cîrstea reacționează după ce "internauții" au criticat-o pentru mesajul dat la Wimbledon 2023

Sorana Cirstea Wimbledon 2023 Tenis
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 06 Iulie 2023, 09:13
Data actualizarii: Joi 06 Iulie 2023, 09:38

Cu câteva zile înainte să joace primul său meci în actuala ediție a turneului de mare șlem din Londra, Sorana Cîrstea a publicat un mesaj care a deranjat o mulțime de oameni, atrăgându-și o sumedenie de reacții. Unii au criticat-o, dar alții au fost de acord cu postarea românecei.

  • Sorana Cîrstea (37 WTA) s-a calificat miercuri în turul al doilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a trecut în trei seturi, 6-1, 2-6, 6-3, de germanca Tatjana Maria (62 WTA).

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți,” a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, pe Instastory, înainte de Wimbledon.

Cu câteva zile înainte să joace primul său meci în actuala ediție a turneului de mare șlem din Londra, Sorana Cîrstea a publicat un mesaj care a deranjat o mulțime de oameni, atrăgându-și o sumedenie de reacții. Unii au criticat-o, dar alții au fost de acord cu postarea românecei.

  • Sorana Cîrstea

"A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă", a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport. 

Sorana Cîrstea, în turul al doilea la Wimbledon 2023

Sorana Cîrstea (37 WTA) s-a calificat miercuri în turul al doilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a trecut în trei seturi, 6-1, 2-6, 6-3, de germanca Tatjana Maria (62 WTA).

Cîrstea şi-a adjudecat victoria în faţa semifinalistei de anul trecut de pe iarba londoneză după o oră şi 40 de minute, şi are acum 4-1 în meciurile directe cu Maria. Singura victorie a Tatjanei Maria a fost chiar anul trecut la Wimbledon, în turul secund, cu 6-3, 1-6, 7-5.

În runda următoare, Cîrstea o va avea ca adversară pe învingătoarea din partida care le opune pe belgianca Greetje Minnen (123 WTA) şi letona Jelena Ostapenko (17 WTA, favorită nr. 17).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!