Simona Halep Barbara Rittner Simona Halep WTA Tenis

"Simona nu se implica, trebuie sa inteleaga ca are o responsabilitate fata de WTA!" | Presedinta Federatiei Germane de Tenis a luat-o la rost pentru absenteism 

Simona Halep a fost certata de la distanta de presedintele Federatiei Germane de Tenis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Decembrie 2020, 14:34
Data actualizarii: Joi 03 Decembrie 2020, 14:36

Presedintele Federatiei Germane de Tenis, Barbara Rittner a criticat-o pe Simona Halep pentru lipsa de implicare pe care o arata in legatura cu cele mai importante probleme ale circuitului WTA. 

Fosta jucatoare de tenis cu doua titluri WTA in palmares, ajunsa acum la varsta de 47 de ani a dat de inteles ca este dezamagita de nivelul de prezenta de spirit aratat de trei dintre cele mai importante jucatoare ale lumii, anume Ashleigh Barty, liderul mondial, Simona Halep, numarul 2 WTA si Angelique Kerber, tripla campioana de Grand Slam.

"In circuitul feminin avem putine personalitati care se implica. Ma refer in special la Simona Halep si Ashleigh Barty, care sunt absente de la dezbateri, iar asta nu este eficient. Trebuie sa inteleaga ceva: au o responsabilitate fata de circuit! De asemenea, Angelique Kerber ar trebui sa se faca auzita”, a spus Barbara Rittner, conform spotmedia.ro, informeaza ProSport. 

Simona Halep a confirmat recent ca va participa la Australian Open 2021, turneu care a fost amanat cu doua saptamani, urmand sa se desfasoare in perioada 8-21 februarie. 

Modifică setările cookies