simona halep staff Darren Cahill Sorana Cirstea Tenis WTA Romania Theo Cercel Tenis

FOTO Cum l-a ironizat Darren Cahill pe noul preparator fizic al Simonei Halep. Vine din echipa Soranei Cîrstea

Omul care a pregătit-o fizic pe Sorana Cîrstea în ultimele două sezoane, Theo Cercel se întoarce în staff-ul Simonei Halep. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 09:43
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 09:50

După doi ani în care s-a ocupat de pregătirea fizică a Soranei Cîrstea, Theo Cercel se întoarce în staff-ul Simonei Halep. Mutarea a fost confirmată de o imagine publicată pe Instagram de către cea mai bine clasată jucătoare din România.

Simona Halep s-a pozat alături de cei doi antrenori români de care este instruită, Adrian Marcu și Daniel Dobre, dar și de fostul și actualul preparator fizic, Theo Cercel. 

Simona Halep, staff 100% românesc pentru sezonul 2022


„Toată lumea e acasă acum. Vă mulțumesc că îmi sunteți echipă, dar și familie. Haideți să muncim, dar prima dată, să zâmbim! Pentru Theo, zâmbetul e o muncă în progres,”
a scris Simona Halep, etichetându-i pe cei trei alături de care a început pregătirile pentru stagiunea 2022. 

„Theo arată foarte slim în poza asta. Și-a pierdut mușchii?”, s-a întrebat Darren Cahill, în secțiunea de comentarii, neprimind încă niciun răspuns din partea Simonei Halep. 

Sezonul 2022 va începe în forță pentru Simona Halep, WTA programând 2 turnee la Adelaide în primele două săptămâni ale lunii ianuarie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies