FOTO Cum l-a ironizat Darren Cahill pe noul preparator fizic al Simonei Halep. Vine din echipa Soranei Cîrstea

simona halep staff Darren Cahill Sorana Cirstea Tenis WTA Romania Theo Cercel Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 09:43
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 09:50

Omul care a pregătit-o fizic pe Sorana Cîrstea în ultimele două sezoane, Theo Cercel se întoarce în staff-ul Simonei Halep. 

După doi ani în care s-a ocupat de pregătirea fizică a Soranei Cîrstea, Theo Cercel se întoarce în staff-ul Simonei Halep. Mutarea a fost confirmată de o imagine publicată pe Instagram de către cea mai bine clasată jucătoare din România.

Simona Halep s-a pozat alături de cei doi antrenori români de care este instruită, Adrian Marcu și Daniel Dobre, dar și de fostul și actualul preparator fizic, Theo Cercel. 

Simona Halep, staff 100% românesc pentru sezonul 2022


„Toată lumea e acasă acum. Vă mulțumesc că îmi sunteți echipă, dar și familie. Haideți să muncim, dar prima dată, să zâmbim! Pentru Theo, zâmbetul e o muncă în progres,”
a scris Simona Halep, etichetându-i pe cei trei alături de care a început pregătirile pentru stagiunea 2022. 

„Theo arată foarte slim în poza asta. Și-a pierdut mușchii?”, s-a întrebat Darren Cahill, în secțiunea de comentarii, neprimind încă niciun răspuns din partea Simonei Halep. 

Sezonul 2022 va începe în forță pentru Simona Halep, WTA programând 2 turnee la Adelaide în primele două săptămâni ale lunii ianuarie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!