SIMONA HALEP BEIJING | S-a stabilit ora de start a meciului Simonei din primul tur de la China Open! Cand are loc partida

SIMONA HALEP BEIJING | S-a stabilit ora de start a meciului Simonei din primul tur de la China Open! Cand are loc partida

Simona Halep va fi prezenta zilele urmatoare la turneul de la Beijing. 

Simona Halep s-a recuperat si a fost prezenta astazi la Beijing unde a avut parte de o primire calduroasa. 

Romanca a publicat o fotografie pe Twitter. 

Simona si-a aflat adversara din primul tur. Rebecca Peterson din Suedia este cea cu care Halep se va duela in primul meci de la Beijing. 

Organizatorii au anuntat si ora de start a partidei. Meciul va incepe la ora 9:00 ora Romaniei, duminica, 29 septembrie. 

 

Simona Halep vs. Rebecca Peterson 1-0 la meciurile directe

Simona Halep si Rebecca Peterson s-au mai intalnit o singura data, in 2013, pe cand Peterson avea doar 18 ani. Simona Halep s-a impus pe zgura de la Bastad, Suedia cu 6-4, 6-0 in anul care avea sa consacre ascensiunea fulminanta a jucatoarei din Constanta.

Simona Halep vs. Rebecca Peterson va avea loc fie duminica, 29 septembrie, fie luni, 30 septembrie, la o ora care urmeaza sa fie anuntata de oficialii competitiei.

In caz de calificare, Halep va juca in turul doi fie cu Ekaterina Alexandrova fie din nou cu o jucatoare din calificari.

Premiile totale ale turneului WTA de la Beijing depasesc 8 milioane de dolari.

Turneul WTA Premier Mandatory de la Beijing a inceput azi si se va desfasura pana in data de 6 octombrie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies