Schimbări în echipa României pentru meciul de Billie Jean King Cup cu Polonia: Raluca Olaru e OUT! Convocare în premieră 

Billie Jean King Cup Andreea Prisacariu Mihaela Buzarnescu Polonia Romania baraj Billie Jean King Cup Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 18:41
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 18:50

Echipa feminină de tenis a României urmează să joace cu Polonia în play-off-ul pentru turneul final al Billie Jean King Cup. 

Play-off-ul se desfășoară în perioada 15-16 aprilie, iar echipa lui Horia Tecău a suferit schimbări radicale. Lotul inițial era alcătuit din Irina Begu, Monica Niculescu, Gabriela Ruse și Raluca Olaru, însă căpitanul nejucător s-a lovit de câteva probleme de lot și a trebuit să caute alte soluții. 

Mihaela Buzărnescu și Andreea Prisăcariu, intrări noi în echipa de Billie Jean King Cup!

Astfel, Gabriela Ruse și Raluca Olaru au fost anunțate ca fiind absente, iar înlocuitoarele lor vor fi Mihaela Buzărnescu (33 ani, 123 WTA) și Andreea Prisăcariu (22 ani, 324 WTA)

„Jucătoarele de tenis Mihaela Buzărnescu și Andreea Prisăcariu se alătură Irinei Begu și Monicăi Niculescu în echipa României pentru meciul de la Radom, cu Polonia, din 15 și 16 aprilie 2022, meci ce contează pentru Calificările Billie Jean King Cup 2022.

Din echipa României nu mai fac parte Gabriela Ruse și Raluca Olaru, ambele jucătoare resimțindu-se după ce au trecut recent prin Covid-19”, se arată în anunțul făcut de FRT. 

Andreea Prisăcariu a fost convocată în premieră în echipa României. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!