Tenis

EXCLUSIV Reacția lui Ciprian Marica la Pro Arena după anunțul lui Ons Jabeur făcut înaintea meciului cu Simona Halep

Simona Halep o va întâlni în sferturi, la Madrid, pe Ons Jabeur, sportivă din Tunisia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 10:05
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 10:29

Partida va avea loc miercuri, la Caja Magica din capitala Spaniei, unde Simona Halep a cucerit de două ori titlul de campioană, în 2016 și 2017. 

Eleva lui Patrick Mouratoglou a avut luni seară o evoluție autoritară în confruntarea cu Coco Gauff, scor 6-4, 6-4, și a contracarat toate încercările americancei de a se impune. 

Reacția lui Ciprian Marica după îndemnul lui Ons Jabeur

Simona știa înaintea partidei numele adversarei din sferturi întrucât meciul lui Ons Jabeuer câștigat cu Belinda Bencic (6-4, 3-6, 6-2) s-a disputat înaintea încleștării româncei. 

În conferința de presă organizată după meci, Ons Jabeur - care a fost învinsă de Simona Halep în sferturi, la Dubai, în acest an - a făcut o declarație atipică, spunând: 

„Sper ca Coco și Simona să joace 5 ore. Am văzut-o pe Simona jucând foarte bine. Atât vă aduc aminte, fraților, că Simona a bătut-o pe Paula, care e spanioloaică, deci dacă se califică, trebuie să mă susțineți,” a precizat Ons Jabeur, în fața jurnaliștilor iberici prezenți în capitala Spaniei.

Invitat marți la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena, Ciprian Marica, fost atacant la Getafe, a comentat în direct declarația lui Ons Jabeur. 

"Ea nu cred că știe câți români sunt la Madrid! Nu cred că Ons Jabeur nu va avea parte de public, Simona e iubită la Madrid", a declarat Ciprian Marica, marți dimineață, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

Simona a fost încurajată de aproape 200 de fani români la fiecare partidă jucată la această ediție a turneului de la Caja Magica. 

Modifică setările cookies