Elina Svitolina Gael Monfils Rusia Ucraina Vladimir Putin Tenis

Războiul din Ucraina devastează și lumea tenisului: „Nu este ușor să-mi văd soția plângând în fiecare seară!”

Gael Monfils a dezvăluit prin ce trece Elina Svitolina în aceste momente dificile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 21:18
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 21:31

Deciza lui Vladimir Putin (69 ani) de a invada Ucraina în urmă cu mai bine de două săptămâni a șocat întreaga lume. Însă, pentru faptul că a pornit războiul în țara noastră vecină, Uniunea Europeană a sancționat economic Rusia, în urma cărora au avut și de suferit cetățenii săi. 

Doar că aceste măsuri nu sunt o compensație pentru Elina Svitolina (27 ani), sportiva care s-a implicat din punct de vedere social încă de la startul conflictului. 

Gael Monfils (35 ani) a mărturisit că soția sa este profund afectată de războiul din patria sa natală și că în fiecare seară lacrimează din cauza situației din Ucraina. De asemenea, tenismenul francez a precizat că încearcă să facă orice pentru a-i fi alături Elinei Svitolina în aceste momente dificile. 

Monfils: „Familia Elenei este a doua mea familie”

„Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară, sunt momente grele, dar sunt alături de ea în fiecare zi. Familia ei este a doua mea familie, aş face orice pentru ei, ca să fie în siguranţă.

Este greu de descris tot ce se întâmplă, pare o nebunie. Încercăm să gestionăm situaţia cât mai bine, eu încerc să fiu omul de care Elina are nevoie”, a spus Gael Monfils, citat de Marca.

Modifică setările cookies