Serena Williams Patrick Mouratoglou Wimbledon Tenis

Răspuns neașteptat al Serenei Williams când a fost întrebată de Patrick Mouratoglou! Replica tenismenei a devenit virală 

Serena Williams (40 ani) se întoarce pe terenul de tenis după luni bune de absență și va începe în „stil mare”, la Wimbledon. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 08:34
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 08:37

Tenismena americană este cea mai titrată din istoria turneului, având 7 trofee câștigate de-a lungul carierei. Pentru Serena va fi primul meci într-un turneu de Grand Slam în care nu îl va avea alături pe Patrick Mouratoglou, cel care i-a fost antrenor în ultimii 10. Antrenorul colaborează în prezent cu Simona Halep, iar subiectul posibilității „întâlnirii” dintre cele două a provocat discuții. 

Serena Williams se pregătește de debutul de la Wimbledon, urmând să joace în runda inaugurală cu Harmony Tan. La conferința de presă, americanca nu a „scăpat” însă de cea mai așteptată întrebare, legată de colaborarea cu Patrick Mouratoglou. 

Răspuns neașteptat al Serenei Williams când a fost întrebată de Patrick Mouratoglou! 

Jurnaliștii au întrebat-o la conferință cum se simte, în contextul în care urmează să joace primele turnee fără Patrick Mouratoglou alături, în boxa oficială. Răspunsul oferit de Serena nu a întârziat să apară, luându-i prin surprindere pe ziariștii prezenți în sală. 

„Oh, Doamne! Nici măcar nu m-am gândit la asta. Nici nu știu. Mă simt bine, mă simt minunat. Și nici măcar nu m-am gândit la asta”, a declarat Serena Williams. Răspunsul a devenit rapid viral în presa internațională, fiind și prima astfel de replică oferită de Serena după ce Mouratoglou a anunțat colaborarea cu Halep. 

Serena Williams a câștigat 3 din cele 7 trofee de la Wimbledon cu Patrick Mouratoglou alături. Pe lângă acestea, americanca a mai câștigat, sub îndrumarea antrenorului, trei trofee la US Open, și câte două la Australian Open și Roland Garros. Astfel, 10 din cele 23 de trofee de Grand Slam ale Serenei au fost câștigate avându-l pe francez alături. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!