Buzarnescu si Olaru, OUT de la dublu mixt! Romanii incep sa-si ia adio de la Wimbledon 2018

Mihaela Buzarnescu Raluca Olaru Wimbledon 2018 Tenis Buzarnescu si Olaru, OUT de la dublu mixt! Romanii incep sa-si ia adio de la Wimbledon 2018
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iulie 2018, 11:45
Data actualizarii: Marti 10 Iulie 2018, 11:45

Romania mai are reprezentanti la Wimbledon doar la dublu. 

Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru, singurele reprezentante ale Romaniei in proba de dublu mixt, au parasit competitia de la Wimbledon in turul al doilea.

Echipa formata din Mihaela Buzarnescu si Marcin Matkowski (Polonia) a fost eliminata, luni, in turul secund al probei de dublu mixt la cel de-al treilea Grand Slam al anului. Buzarnescu si Matkowski au fost invinsi de perechea Heather Watson/Henri Kontinen (Marea Britanie/Finlanda), cap de serie numarul 16, scor 6-2, 5-7, 7-5, dupa o ora si 47 de minute. Mihaela Buzarnescu continua competitia la dublu feminin, alaturi de Irina Begu, ele fiind calificate in sferturile de finala.

De asemenea, si perechea formata din Raluca Olaru si francezul Fabrice Martin a fost eliminata, luni, in turul al doilea al probei de dublu mixt de la Wimbledon. Raluca Olaru si Fabrice Martin au fost invinsi de cuplul Nikola Mektic/Hao-Ching Chan (Croatia/Taiwan), cap de serie numarul 5, scor 6-2, 6-4. Meciul a durat 62 de minute.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!