Primaria Madrid Ion Tiriac mutare oferta Turneul de la Madrid Tenis

Primaria Madrid, SOCATA de declaratiile lui Ion Tiriac! Romanul a amenintat ca muta turneul de tenis in alt oras | RASPUNSUL COMPLET

Ion Tiriac a anuntat ca va muta turneul de la Madrid in alt oras. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iulie 2018, 15:42
Data actualizarii: Miercuri 04 Iulie 2018, 15:47

Ion Tiriac a primit raspuns de la Primaria Capitalei Spaniei. 

Oficialii de la Madrid au explicat ca sunt socati de declaratiile facute de Tiriac si sunt de parere ca nu asa trebuia sa procedeze romanul. 

"Am fost surprinsi de aceste declaratii agresive. Nu este rezonabil sa incepi o negociere cu un ultimatum si presiuni. Suntem deschisi la dialog, cu o dorinta puternica de a pastra turneul", au afirmat reprezentantii Primariei Madrid pentru El Mundo.

Ion Tiriac a amenintat ca va muta turneul de la Madrid intr-un alt oras daca nu va primi o oferta pana la 1 august. 

"De 15 ani m-am inteles cu toti primarii orasului Madrid, mai putin cu Manuela Carmena! In acest moment, Madridul nu are interesul sa continue cu turneul si sunt alte doua orase care il vor, din Germania si Rusia. Imi pare rau, gata, nu mai pot astepta! S-a ajuns prea departe. Mi-as fi dorit sa pastrez pe viata acest turneu in Spania, dar nu am primit niciun raspuns. Iar daca o alta tara vine cu o oferta, n-am alta posibilitate decat sa o accept. Astept un raspuns pana pe 1 august, acesta este termenul limita", a declarat Tiriac pentru El Mundo.

Tiriac a marturisit ca-si doreste ca autoritatile sa suporte o parte din premiile acordate la Madrid sis a construiasca o nou arena, cu o capacitate de 10 mii de locuri: "Problema este ca premiile au crescut, ATP te forteaza sa le platesti si vrea u ca si contributia orasului Madrid sa creasca. Vremurile s-au schimbat, din acest motiv am considerat necesar sa construiasca inca o arena de 10 mii de locuri si sa creasca premiul. Nu pot dubla pretul biletelor precum la Roland Garros", a explicat Tiriac.

Modifică setările cookies