Ion Tiriac Turneul de la Madrid Tenis

CUTREMUR in tenisul mondial! Lovitura URIASA a lui Tiriac: "Nu mai pot, gata, s-a ajuns prea departe!" Ce se intampla

Ion Tiriac a dezvaluit in presa din Spania ca rabdarea sa a ajuns la limita si este tot mai hotarat sa mute turneul de tenis de la Madrid intr-un alt oras.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Iulie 2018, 16:00
Data actualizarii: Luni 02 Iulie 2018, 16:07

Dupa ce reprezentantii lui Tiriac au vorbit cu trimisii Primariei din Capitala Spaniei, Tiriac a anuntat ca acestia au dat dovada de neseriozitate si ca este hotarat sa mute turneul daca nu va primi nicio propunere pan ape data de 1 august.

"De 15 ani m-am inteles cu toti primarii orasului Madrid, mai putin cu Manuela Carmena! In acest moment, Madridul nu are interesul sa continue cu turneul si sunt alte doua orase care il vor, din Germania si Rusia. Imi pare rau, gata, nu mai pot astepta! S-a ajuns prea departe. Mi-as fi dorit sa pastrez pe viata acest turneu in Spania, dar nu am primit niciun raspuns. Iar daca o alta tara vine cu o oferta, n-am alta posibilitate decat sa o accept. Astept un raspuns pana pe 1 august, acesta este termenul limita", a declarat Tiriac pentru El Mundo.

Tiriac a marturisit ca-si doreste ca autoritatile sa suporte o parte din premiile acordate la Madrid sis a construiasca o nou arena, cu o capacitate de 10 mii de locuri: "Problema este ca premiile au crescut, ATP te forteaza sa le platesti si vrea u ca si contributia orasului Madrid sa creasca. Vremurile s-au schimbat, din acest motiv am considerat necesar sa construiasca inca o arena de 10 mii de locuri si sa creasca premiul. Nu pot dubla pretul biletelor precum la Roland Garros", a explicat Tiriac.

Cel mai bogat om din Romania a vorbit si despre viitorul turneului pe care-l detine si pentru care are o intelegere cu Primaria din Madrid pana in 2021: "Munchen, Berlin si Moscova sunt foarte interesate de turneu si vor sa construiasca arene si sa ofere bani mai multi. Cu cei de la Berlin ma intalnesc saptamana viitoare. Celor de la Madrid le-am tot zis ca nu pot astepta sa ia o decizie. Vreau sa stiu daca prelungesc contractul sau nu", a concluzionat Tiriac.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies