Ion Tiriac halep Simona Halep Simona Halep Wimbledon 2018 Wimbledon 2018 Tenis

"Daca pierzi, iti dau eu de la mine!" Dezvaluiri INCREDIBILE! Cum a negociat Tiriac pentru Simona Halep! 

Ion Tiriac o ajuta pe Simona Halep sa castige de pe urma imaginii ei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 11:57
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 11:58

Simona Halep a fost primul lider mondial care a jucat fara sponsor de echipament. La finalul anului 2017, contractul cu Adidas a expirat, iar jucatoarea din Romania a cerut dublarea sumei pe care compania germana i-o platea in fiecare an, 1 milion de euro.

Tiriac a ajutat-o pe Simona sa semneze cu Nike si a riscat mult pentru asta. Afaceristul ar fi propus sa achite el banii primiti de Simona in cazul in care compania americana nu si-ar fi recuperat investitia, dezvaluie Ilie Nastase.

"Tiriac ii negociaza fetei contractele. E Virginia Ruzici, dar in spate e el. Oricum, Tiriac risca foarte mult cand negociaza. E diabolic! Ori foarte mult, ori nimic! Contractul cu Nike l-a negociat la sange! Aia au vrut sa ii dea cat i-a dat Adidas, iar el le-a zis ca vrea dublu!

'Pai, stiti, ca Adidas a refuzat-o...'. Ce le-a zis Tiriac? 'Adidas a refuzat numarul 1 mondial! Vreti numarul 1 mondial? Atata va costa!' I-a zis si ei: 'Daca nu ii iei de acolo, iti dau eu banii de la mine!'. Asa facea si cu Becker, risca enorm. A si pierdut mult, dar a castigat mult mai mult!", a povestit Nastase potrivit Fanatik.


Simona Halep ramane in continuare liderul mondial, iar in acest an a jucat finala la Australian Open si a castigat primul Grand Slam din cariera - la Roland Garros.

Acum Simona participa la Wimbledon 2018, acolo unde este favorita principala. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies