Tenis

Premieră în istorie? La Barcelona, fanii au huiduit până ce organizatorii au mutat meciul lui Tsitsipas pe un alt teren

Spectatorii turneului din Barcelona nu au acceptat mutarea meciului Tsitsipas - Ivashka pe un alt teren, amenințând cu boicot. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 12:25
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 12:30

Scene incredibile în turneul ATP 500 de la Barcelona. Partida dintre Stefanos Tsitsipas și Ilya Ivashka, întreruptă la scorul de 5-1, cu o zi în urmă, a fost reluată pe un teren secundar - Pista Jan Kodes - spre nemulțumirea spectatorilor, care aveau bilete cumpărate pe arena principală.

Deranjat de ploile care au căzut asupra orașului-emblemă al coastei estice spaniole, programul competiției de la Barcelona a fost schimbat, Tsitsipas și Ivashka continuându-și meciul pe un alt teren.

Organizatorii s-au conformat cerințelor spectatorilor și au suspendat meciul, după doar două puncte jucate

Furioși în urma acestei hotărâri, spectatorii strânși în afara terenului au început să strige „afară” și au început să amenințe cu boicotul, cerându-și banii înapoi în situația în care meciul lui Tsitsipas cu Ivashka nu va fi mutat pe arena principală. 

Doar două puncte au schimbat Tsitsipas și Ivashka pe terenul secundar, după care meciul a fost suspendat și mutat pe arena principală, organizatorii răspunzând afirmativ la cerințele spectatorilor. 

Spectatorii au avut dreptate prin a cere cu claritate mutarea meciului dintre Tsitsipas și Ivashka, acesta încheindu-se scor 6-1, 4-6, 6-2, nu fără a oferi multe momente de dramatism.

Drept consecință a amânărilor repetate de meciuri, Tsitsipas va fi nevoit să joace două meciuri în ziua de vineri, 22 aprilie, atât în optimi, contra bulgarului Grigor Dimitrov, cât și în faza sferturilor, împotriva învingătorului meciului Jaume Munar - Carlos Alcaraz. 

Stefanos Tsitsipas a câștigat săptămâna trecută al doilea titlu ATP Masters 1000 la Monte Carlo și abordează ediția 2022 a turneului de la Barcelona ca finalist en-titre. 

Modifică setările cookies