VIDEO Ce n-a putut nici Kyrgios! Lovitură extraordinară semnată de Stefanos Tsitsipas, în cel mai nebun meci de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas ATP Masters 1000 Monte Carlo Nick Kyrgios Tenis ATP Tenis show Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 09:30
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 15:41

Stefanos Tsitsipas a reușit cel mai spectaculos voleu din ediția 2022 a turneului ATP Masters 1000 de la Monte Carlo. 

Aflat într-o revenire improbabilă de formă, după operația suferită la cot în toamnă, Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 5 ATP) a câștigat o luptă de 2 ore și 45 de minute cu Diego Schwartzman (29 de ani, 16 ATP), în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Monte Carlo, scor 6-2, 6-7, 6-4. 

A fost un dans nebun între agonie și extaz pentru ambii jucători, înainte ca Tsitsipas să-și fixeze al zecelea duel al carierei cu Alexander Zverev, pe care îl conduce cu 6-3. 

Diego Schwartzman a revenit de la 2-6, 2-5, dar a pierdut partida, deși a condus cu 4-0 în setul decisiv

Condus cu 6-2 și 5-2 în setul secund, Diego Schwartzman a antrenat pasiuni extraordinare pentru a tranșa setul doi în favoarea sa, în tiebreak, 7-3, după care a continuat până ce l-a condus pe Stefanos Tsitsipas cu 4-0 în setul decisiv. 

Totul s-a năruit însă din acel moment pentru Schwartzman. Cu suflul tras, Stefanos Tsitsipas a revenit, trup și suflet, în fiecare schimb de mingi, până ce a conchis partida cu șase game-uri adjudecate la rând, impunându-se cu 6-4 în setul final. 

3 break-uri consecutive pentru Tsitsipas i-au conferit accesul în semifinale, dar nu înainte ca tenismenul grec să ridice întregul public în picioare. Pentru a-și procura minge de meci, Tsitsipas a reușit un voleu din aruncare, în zona fileului, care a adus aminte de Gael Monfils.

Semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Monte Carlo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!