emma raducanu Emma Raducanu foto Tenis

GALERIE FOTO Poza descoperită de fanii Emmei Răducanu. Cum arăta la 9 ani jucătoarea de tenis

Jucătoarea cu tată român, Ian Răducanu, e situată în prezent pe locul 77 WTA. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 13:12
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 14:15

Emma Răducanu (20 de ani) e adulată pe toate meridianele lumii, după evoluția senzațională din 2021, când a câștigat US Open și a reușit un parcurs formidabil la Wimbledon (a intrat între cele mai bune 16 jucătoare ale turneului de la All England Club).

Poza descoperită de fanii Emmei Răducanu 

În 2022 în cariera Emmei a survenit picajul, însă jucătoarea născută în Toronto (Canada) și-a exprimat speranța că va urca din nou în ierarhia mondială și stabili o nouă clasare superioară după ce a atins poziția a 10-a WTA - cea mai bună. 

  • Emma Raducanu

Cum Emma Răducanu are fani peste tot în lume, suporterii sportivei au realizat mai multe fan page-uri, iar pe unul dintre acestea au postat o poză rară cu jucătoarea de tenis. 

Pe o pagină de Twitter cei care o apreciază pe jucătoarea cu un singlu titlu în carieră în circuitul WTA au postat o imagine de colecție: o fotografie de când Răducanu a cucerit primul său titlu la juniori - în 2011, la Scottish Open, pe când sportiva avea doar nouă ani. 

  • 3,6 milioane de dolari a câștigat Răducanu din tenis
  • 95 de victorii și 46 eșecuri a strâns Emma în circuitul WTA
  • 1,75 m e înălțimea jucătoarei de origine română

De la începutul acestui an, Emma colaborează cu un nou antrenor, Sebastian Sachs.

„Încep să mă încred în ce fac cu noul antrenor, Sebastian, și restul echipei. Mă simt bine și încrezătoare că în șase luni, știu că e oarecum prea devreme, dar sper că voi face niște pași în față. Am viziunea că sunt o jucătoare agresivă. Așa vreau să joc și în viitor”, a spus Emma Răducanu, conform Sky Sports.

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!