GALERIE FOTO „M-am simțit ca și Hannah Montana!” Declarația Emmei Răducanu, după o primă victorie muncită în 2023

emma raducanu Tenis Australia Tenis WTA WTA Auckland Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:45
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:47

Emma Răducanu (78 WTA) a învins-o pe Linda Fruhvirtova (79 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-2, în optimile de finală ale competiției WTA 250 de la Auckland. 

Debut victorios, dar cu mari emoții pentru Emma Răducanu, în sezonul 2023 al circuitului WTA. Sportiva britanică cu origini românești a dispus de tânăra cehoaică, Linda Fruhvirtova, în vârstă de 17 ani, după 2 ore și 33 de minute de joc.

„Obiectivul meu pentru anul 2023 este să câștig un titlu și să joc un tenis neînfricat,” a spus Emma Răducanu pentru WTA, la capătul primei partide câștigate în noul an.

În 2023, Emma Răducanu își propune ca obiectiv câștigarea unui titlu WTA

A fost un prim test dificil, început slab de sportiva britanică. În vârstă de numai 17 ani, Linda Fruhvirtova (79 WTA) a câștigat primul set al partidei, scor 6-4, dar s-a văzut întoarsă de Emma Răducanu, care s-a calificat în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-2, în optimile turneului WTA 250 de la Auckland, Noua Zeelandă.

La scurt timp după meciul câștigat în defavoarea Fruhvirtovei, Răducanu a povestit experiența de a fi decorată de Regele Charles al III-lea, la Castelul Windsor. 

Emma Răducanu a povestit experiența zilei când a fost decorată la Castelul Windsor de Regele Charles al III-lea

Emma Răducanu a fost onorată de Regele Charles al III-lea cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, în urma serviciilor aduse de sportivă tenisului britanic. 

 

Campioana US Open 2021 a primit distincția la Castelul Windsor, în urma succesului care a oprit o perioadă de 44 de ani fără succes englezesc la New York, în lumea tenisului. 

„Să fiu decorată cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic de către Majestatea Sa, Regele... a fost nebunesc, nu o să o uit niciodată.

După aceea, am mers direct la Castelul Windsor la Centrul Național de Tenis. La ora 10, eram îmbrăcată într-o ținută Dior și purtam tocuri la Castelul Windsor, după care m-am schimbat în mașină, în drum către Centrul Național de Tenis.

M-am simțit ca și Hannah Montana. Dacă ar fi să descriu în vreun fel, așa m-am simțit, ca și Hannah Montana,” a declarat Emma Răducanu, făcând aluzie la personajul din desene, interpretat de cântăreața Miley Cyrus. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!