Gigi Multescu Dinamo liga 2 Fotbal intern

„Spune, tată, nu-i mai acoperi că nu merită!” Câți bani mai are Gigi Mulțescu de încasat de la Dinamo: „I-a zis 'ia-i pe ăștia și la revedere”

Gheorghe Mulțescu s-a aflat de cinci ori la cârma echipei din Ștefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 10:50
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 10:48

Tehnicianul are 71 de ani în acest moment și nu mai antrenează din 2021, când a plecat de la Dinamo. „Câinii roșii” se află acum în eșalonul secund, după ce au retrogradat la finele sezonului trecut pentru prima dată în istoria clubului.

„Spune, tată, nu-i mai acoperi că nu merită!” Câți bani mai are Gigi Mulțescu de încasat de la Dinamo: „I-a zis 'ia-i pe ăștia și la revedere”

Fostul jucător de fotbal, Cătălin Mulțescu, fiul lui Gigi Mulțescu, a răbufnit la adresa grupării din Ștefan cel Mare, evidențiind că tatăl său are de încasat 30.000 de euro de la Dinamo, dar doar 6.000 a primit.

„Spune, tată, nu-i mai acoperi că nu merită… spune ce ți-au făcut… aici, în casă… Avea de luat tata vreo 30.000 de euro și a venit Anghel că-i bagă în bancă 6.000 și i-a zis «Ia-i, nea Gigi, pe ăștia și la revedere, ăștia sunt mai bine decât nimic…», așa i-a spus”, a precizat Cătălin Mulțescu, potrivit Fanatik.


„De unde să-i fi luat, de la cine? Lasă-i, Cătăline, că n-au de unde, măcar să trăiască, să iasă echipa la vară, să nu se aleagă praful…

Am rămas, m-am întors la Dinamo de câte ori a fost nevoie de mine, am antrenat fără niciun ban vreo opt luni, am scos echipa de la retrogradare, au adus pe alții peste mine, m-au tras pe tușă de la un meci la altul și m-au uitat toți… Mă doare că și atâția la care le-am făcut mult bine…”, a continuat Gigi Mulțescu, conform aceleiași surse.

Dinamo, în această stagiune

„Câinii roșii” se află în a doua jumătate a clasamentului, în zona de play-out. Dinamo se situează, astfel, pe locul opt cu 24 de puncte după 16 etape. În acest sens, trupa din Ștefan cel Mare a înregistrat șapte victorii, trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!