Tenis

Povestea nestiuta a celui care l-a scos pe Djokovic de la Roland Garros. Marco Cecchinato era INTERZIS in tenis in urma cu doi ani

Marco Cecchinato, cel care a produs surpriza din sferturile tabloului masculin de la Roland Garros, eliminandu-l pe Novak Djokovic, este un jucator despre care nu foarte multi au auzit. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iunie 2018, 20:58
Data actualizarii: Marti 05 Iunie 2018, 21:09

Italianul de 25 de ani, clasat in prezent pe pozitia 72 ATP, a primit o interdictie de a intra pe teren de 18 luni in 2016, pentru meciuri aranjate, potrivit BBC.  

Pedeapsa i-a fost, ulterior, redusa la 12 luni si mai apoi retrasa, astfel ca Cecchinato a putut sa revina in circuit. 

Acesta a refuzat sa vorbeasca despre problemele din trecut la Roland Garros si a spus ca prefera sa se concentreze la jocul sau, un joc care s-a dovedit a fi de neinvins in partida cu Djokovic.

Sarbul a pierdut sansa de a juca semifinala cu Thiem si de a avansa intr-o finala in care ar fi putut da peste Rafael Nadal. Dupa doua seturi castigate de Cecchinato, Djokovic a reusit sa-i fure acestuia setul al treilea (6-1) si parea sa poata intoarce partida. Totusi, italianul nu s-a lasat intimidat si a reusit o victorie incredibila, intr-un tiebreak strans, castigat cu 13-11. 

Scorul final al confruntarii dintre Djokovic si Cecchinato a fost 6-3, 7-6, 1-6, 7-6.

Marco Cecchinato va juca in penultimul act al competitiei de la Paris cu austriacul Dominic Thiem, favorit 7. 

Modifică setările cookies