Mai ghinionist decât el nu există! Matteo Berrettini a ieșit de pe teren în scaunul cu rotile, la US Open

Matteo Berrettini accidentare tenis US Open 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 08:59
Data actualizarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 09:06

Matteo Berretini a suferit o nouă accidentare serioasă pe terenul de tenis. 

Fost finalist al turneului de la Wimbledon, italianul Matteo Berrettini (27 de ani, 36 ATP) a suferit o nouă accidentare.

După ce a fost bântuit de probleme la nivelul încheieturii, jucătorul din Roma a suferit o entorsă la nivelul gleznei, în timpul meciului jucat cu Arthur Rinderknech (73 ATP), în turul secund al Openului American

Fost număr 6 ATP, Berrettini a ratat trei din ultimele opt turnee de mare șlem

La scorul de 6-4, 5-3 pentru francez, Matteo Berrettini și-a luxat glezna și a căzut la pământ, unde a rămas minute în șir, până când a fost preluat în scaunul cu rotile.

Cu un strigăt tulburător de durere, Matteo Berrettini va avea nevoie de timp pentru a accepta o nouă întâmplare nefericită, care îi întrerupe din nou cariera și îi anulează potențialul uriaș arătat inclusiv în edițiile anterioare ale întrecerii de la US Open. 

Berrettini a jucat semifinală la New York, în urmă cu patru ani, iar pe iarba de la Wimbledon s-a calificat în finală, în urmă cu două veri. În 2022, italianul a ratat turneul de la All England Club din cauza unui test COVID pozitiv depistat în ultimele 24 de ore dinaintea primului meci programat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!