FOTO Nu se mai satură unul de altul! Imagini romatice din vestiar cu Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas: totul a fost dat la TV

Paula Badosa Stefanos Tsitsipas Wimbledon 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iulie 2023, 18:16
Data actualizarii: Vineri 07 Iulie 2023, 18:46

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa se află în această perioadă la Wimbledon, unde joacă atât în competițiile de simplu, cât și la dublu mixt.

Jucătoarea din Spania s-a retras în turul doi, din cauza unor probleme medicale, în timpul partidei cu Marta Kostyuk. În aceeași zi, Stefanos Tsitsipas a jucat cu Andy Murray, în aceeași fază a competiției, la masculin.

Înaintea meciului, în timp ce așteptau să se încheie partida lui Carlos Alcaraz, cei doi îndrăgostiți au fost filmați în vestiar, arătându-și sentimentele fără rețineri.

Stefanos Tsitsipas, îndrăgostit de Paula Badosa
 

Cei doi tenismeni de top s-au distrat în Emiratele Arabe Unite înaintea participării la Wimbledon. Aceștia au publicat numeroase fotografii și videoclipuri de acolo, inclusiv pe un cont comun creat săptămâna trecută, intitulat „Tsitsidosa.”

„Ce moment! De departe, clipa memorabilă a carierei mele de tenismen, fără glumă. Locuiește permanent în mintea mea”, a scris Stefanos Tstitsipas, descriind prin aceste cuvinte o îmbrățișate primită din partea Paulei Badosa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!