GALERIE FOTO Ce a făcut Eugenie Bouchard, după ce a pierdut în primul tur al calificărilor de la Wimbledon

Eugenie Bouchard Tenis WTA sexy Wimbledon 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iulie 2023, 15:11
Data actualizarii: Vineri 07 Iulie 2023, 15:01

Eugenie Bouchard s-a distrat de minunte după ce a fost eliminată în primul tur al calificărilor turneului de la Wimbledon. 

Eugenie Bouchard (29 de ani, 221 WTA) a fost eliminată de Greet Minnen (25 de ani, 56 WTA), în primul tur al calificărilor turneului de la Wimbledon.

Sportiva canadiană a cedat scor 6-4, 7-5, ajungând în situația de a nu fi participat la niciunul dintre primele trei turnee de mare șlem ale anului: Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.

Genie Bouchard a ratat primele trei Grand Slam-uri ale anului

Imediat după eșecul suferit pe iarba londoneză, Genie Bouchard s-a deplasat la New York City, unde a participat la o petrecere unde au apărut inclusiv rapperul Usher și comediantul Kevin Hart. 

„Pare că petrecerile sunt mai importante pentru tine decât tenisul. Trist,” s-a pronunțat un utilizator al platformei Instagram, comentând pe marginea imaginilor în care Eugenie Bouchard arată cât de bine s-a distrat. 

Canadianca nu s-a ferit să le arate celor 2,4 milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram cum a consumat alcool și cum a petrecut o noapte albă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!