Nu s-a terminat! Djokovic dă Guvernul Australian în judecată și cere despăgubiri uriașe

Novak Djokovic ATP Australian Open Tenis Novak Djokovic
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 09:03
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 09:07

Novak Djokovic a pierdut procesul cu statul australian și a fost expulzat. Acum, sârbul trebuie să plătească o sumă uriașă pentru cheltuieli de judecată, aproximativ 500.000 de dolari.

Chiar dacă Djokovic a aflat că nu va putea participa la Australian Open, acesta este hotărât să meargă mai departe pentru a-și căuta dreptatea. Sârbii de la Telegraf scriu că acesta vrea să dea în judecată Guvernul Australiei.

Motivul? Djokovic nu a fost mulțumit de modul în care a fost tratat. În aeroport, acesta a fost mutat într-o cameră preț de mai multe ore, fără a avea acces la telefon, iar apoi a fost cazat într-un hotel în care nu ar fi primit nici măcar o masă pe zi.

Djokovic este gata să ceară despăgubiri uriașe Guvernului Australiei, în valoare de 3,8 milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Djokovic, interzis timp de trei ani pe teritoriul Australiei

Ministrul Afacerilor Interne, Karen Andrews și prim-ministrul Scott Morrison au confirmat că decizia de deportare a liderului ATP aduce cu sine interdicția de 3 ani pe teritoriul Australiei. 

„Viza sa a fost anulată de Ministrul Imigraților, Hawke. Acea decizie a fost păstrată și de Curtea Federală, așa că în consecință, acesta nu mai are voie 3 ani să intre în Australia. 

Totuși, ar putea să fie o discuție despre o nouă viză mai devreme, dar totul este ipotetic acum", a spus Karen Andrews, Ministrul Afacerilor Interne în Australia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!