FOTO ȘI VIDEO Nu i-a mai văzut nimeni până acum, la finala Roland Garros! Părinții lui Carlos Alcaraz, surprinși într-un moment rarisim

Carlos Alcaraz Carlos Alcaraz parinti Finala Roland Garros 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 19:35
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 19:40

Carlos Alcaraz a avut alături întreaga familie, la finala Roland Garros 2024. 

Părinții lui Carlos Alcaraz au fost cei mai mândri din toată lumea în seara zilei de duminică, care a marcat încheierea ediției 2024 a turneului de la Roland Garros.

Văzuți extrem de rar în public, fără să obișnuiască să călătorească alături de fiul lor în circuitul ATP, Carlos Alcaraz González și Virginia Garfia Escandón au fost filmați și observați de peste un milion de oameni, în timpul ceremoniei de premiere.

Părinții lui Carlos Alcaraz, spectatori la meciul care l-a făcut campion pe fiul lor, la Paris

  • Carlos Alcaraz are trei frați. Familia locuiește în El Palmar, Murcia, o localitate cu o populație de aproximativ 23,000 de locuitori. 

În timpul discursului de campion ținut în fața unei Arene Philippe-Chatrier pline, Carlos Alcaraz le-a mulțumit părinților, care au ajuns în prim-planul transmisiei televizate, pentru câteva secunde.

„Vreau să vorbesc puțin despre familia mea. Mă bucur că îi am alături pe tatăl meu, pe mama mea, pe frații mei. Pentru mine e uimitor să vă am aici, susținându-mă.

Știu că atunci când nu sunteți lângă mine, mă sprijiniți de acasă, din fața televizoarelor. Toată susținerea pe care mi-o acordați e grozavă.

Țin minte de când eram mic că fugeam, când terminam școala, ca să aprind televizorul și să mă uit la meciuri de la Roland Garros. Am ajuns acum să ridic trofeul aici, în fața voastră și vă mulțumesc pentru această călătorie,” au fost cuvintele copleșitoare transmise de Carlos Alcaraz.

În imaginile oferite de televiziunea franceză, părinții lui Carlos Alcaraz sunt surprinși plini de emoție și transmițându-i sărutări fiului lor, după marele succes semnat la doar 21 de ani. 

În finala Roland Garros 2024, încheiată după 4 ore și 20 de minute de joc, Alcaraz l-a învins pe Zverev, scor 6-3, 2-6, 5-7, 6-1, 6-2. 


Laurențiu Reghecampf a fost invitat la emisiunea Emoții Europene (10/06/2024)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!