GALERIE FOTO Djokovic cade pe 3, iar Alcaraz câștigă mai mulți bani decât poate număra! Ce se schimbă după Roland Garros 2024

Roland Garros 2024 Alexander Zverev Carlos Alcaraz Novak Djokovic Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 08:14
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 08:18

Carlos Alcaraz va fi număr 2 ATP, începând de luni, 10 iunie. 

Abandonul sârbului Novak Djokovic (37 de ani) de la turneul de la Roland Garros a însemnat urcarea italianului Jannik Sinner pe locul întâi al clasamentului ATP, începând de luni, 10 iunie.

Doar că finalul nefericit al lui „Nole” la Paris, care a cuprins nu doar o retragere din turneu, ci și o intervenție chirurgicală, a fost urmat de o nouă victorie a noii generații. Carlos Alcaraz (21 de ani) l-a învins în cinci seturi pe Alexander Zverev (27 de ani), în finala Roland Garros 2024, iar acest pas i-a adus și ibericului șansa de a-l depăși pe sârb în ierarhia mondială.

Novak Djokovic cade pe locul 3 ATP după Roland Garros 2024

Începând de luni, 10 iunie, Novak Djokovic va fi număr 3 ATP, iar primele două poziții ale clasamentului vor fi ocupate de Jannik Sinner, respectiv Carlos Alcaraz.

Tenismenul din Murcia și-a asigurat, prin câștigarea Roland Garros 2024, un cec în valoare de €2,400,000, un premiu uriaș care se suprapune privilegiului de a fi devenit, la doar 21 de ani, triplu campion de Grand Slam, succesele venind pe suprafețe diferite. 


Simona Halep, interviu pentru Știrile PRO TV: „Vreau ca tenisul să rămână o prioritate”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!